Orval Donet Humbe fotbollströjor barn

manchester unitedGustur tidigare inte för offentligt känd. Spelaren född den 11 januari 1997 var tidigare en PPSM Magelang 2015-2016. Nu genomgår den angripande attackeraren sin professionella söta debut vid den högsta fotbollstävlingen i Indonesien.Förutom Gustur finns det en av Semen Padangs, Vendry Mofu scenarier. Men Vendry är ett gammalt namn i nationell fotboll. Ändå har Vendrys inlägg i listan över toppresultat bekräftat att lokala spelare har hög kvalité i målresultatet.Gustur listade sig som den enda spelare PS PSI som kunde göra två mål i två matcher, en varje målvakt Pusamania Borneo FC och en till målvakten Persib Bandung.

Förutom Gustur och Vendry kan spelare som kan göra två andra mål vara fem spelare vardera. De är Thiago dos Santos Cunha, uruguay Luis Carlos Junior, Ivan Carlos, Patrick da Silva och Hilton Moriera.League 1 2017 producerar 45 mål i alla matcher, efter två veckor rullande. Från listan över toppscorer aka toppscorer, domineras fortfarande av utländska spelare.Medan förutom ovanstående namn kan andra spelare bara göra ett mål. De är Boaz Solossa, Atep, Michael Essien, Erwin Ramdani och Septian David Maulana.

Totalt finns det sju spelare som har lyckats göra två mål. Antalet två mål är så fortfarande de mest samlade spelarna.Av de sju spelarna finns det ett lokalt namn som överraskande kan anpassas till utländska spelare. Spelaren är Gustur Cahyo Putro. Han är en spelare som tillhör PS TNI.Den mest speciella kursen i sitt mål mot mål Persib förra helgen. Hans mål var att göra segern Persib som var framför ögat försvann. Han skapade ett mål i de sista minuterna, så spelet avslutades med ett mål på 2-2.


https://bbpopt.id/wiki/Murra_Karin_JayAb_Maglie_Calcio

http://homecomfortservice.ca/node/8332

http://www.bizclass.in/user/profile/18307

http://www.willforge.fr/wikiosp/index.php?title=CruzG_Maria_Silas_Billiga_Fotbollstr%C3%B6jor_Barn

http://world-flying.com/comment/html/?35994.html

http://the-fix.ru/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=561207

http://agirpourelles.free.fr/modules.php?name=Your_Account&op=userinfo&username=BlondellTo

http://public.wordtiredplanesjadedimp.u@sharks.main.jp/cgi-bin/sharks/pub20140122/yybbs/yybbs.cgi?list=thread

http://yanetcollege.com/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=28235

http://sherwoodcopy.ca/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=146829

Leave a Reply