MaiFe Vilma YOZFe matchtröjor fotboll

Han textade oss för att berätta för oss att han var i gott skick efter matchen. Han kom ut efter 84 minuter och nu måste vi vänta.Vill Danny Rose skada Bellerin? Jag tror inte det. Han gick precis in för taket.Jag ser honom på fredag ​​morgon och då ska jag se om han kan vara med i laget eller inte.

Sanchez s situation är inte det enda problemet Wenger har. Han måste också försvara Hector Bellerin.Om du verkligen är skadad med en hamstring kan du inte göra det.Den spanska högerbacken har varit i enastående form denna säsong vilket ledde till nya kontraktsförhandlingar. Men en tung utmaning från Tottenhams Danny Rose har styrt honom ut i en månad med ett fotproblem.Inte bara kom han igenom 84 minuter, han gjorde också två mål för att ge Wenger ett urvals dilemma före crunch-resan till Manchester United imorgon.

Men för ett år sedan försäkrade han sig om att Wenger var lämplig att spela på Norwich – och omedelbart led en återuppkomst av hans hamstringsproblem som innebar att han missade ytterligare två månader.Arsenal-stjärnan starred för Chile i veckan trots skämskada skräck och hans polen tröja klubbchef hävdar att det skulle vara självmordsförsörjande för honom att spela.Vi arbetar på ett nytt kontrakt för Hector och vi är inte långt. Det kommer att bli bra. Låt oss säga att det är bra när det är klart.


http://www.lookswiki.com/index.php?title=Philo_Eldon_Johns_Matchtr%C3%B6jor_Fotboll

http://cigli.escortkeyf.net/author/milton77905/

http://argillic.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=2026348

http://technorevelationcentres.org/UserProfile/tabid/43/userId/930704/Default.aspx

http://www.gstforumindia.in/krist-glenn-agued-fotbollstrojor/

Leave a Reply