Edwin Carol Fores billiga fotbollströjor

‘(Messi) har gjort ett tufft beslut och folk måste förstå det,’ sade Ronaldo. ‘Han är inte bekant med nederlag och besvikelser, inte ens att avsluta andra.’ Att misslyckas med straff gör inte dig en dålig spelare.Ronaldo och Lionel Messi engagerar hård rivalitet i rekordjakt i modern fotboll idag. CR7 och Messi har länge varit inblandade i den mest konkurrenskraftiga rivaliteten någonsin mellan två idrottare.’Det gör ont att se Messi gråta och jag hoppas att han återvänder till landslaget en dag, för att de behöver det.’

Portugal-anfallaren Cristiano Ronaldo höjde sin humanistiska sida spain tröja under en presskonferens före 2016-finalen i Europa-cupen mot Wales på måndagen. Real Madrid-stjärnan blev erkänd skadad och mycket smärtsam att se Lionel Messi gråta efter att ha misslyckats med att föra Argentina-mästaren Copa America Centenario 2016.

Messi förklarade pension från det argentinska landslaget efter att ha besegrat Chile i 2016 Copa America Centenario-finalen på MetLife Stadium, New Jersey, måndagsmorgon GMT. Tango laget övergav sig i en 2-4 straffspel efter att ha spelat 0-0 efter extra tid. Tyvärr misslyckades Messi att konvertera en straff till mål. Hans skott gick över Claudio Bravos målpost.Ronaldo använder dock sin presskonferens för att stödja Barcelona Ronaldo-hopp. Messi avbryter sitt beslut att gå i pension från det argentinska landslaget.


http://clan-gamers.de/index.php?mod=users&action=view&id=4197

http://organiqo.fashionwebshop.sk/index.php/blog/648760/ikych-myral-coral-billiga-fotbollstr%C3%B6jor-barn/

http://www.hellocn.net/member.asp?action=view&memName=Marti49Q485182925442

http://wiki.shepherdmaplesyrupfestival.com/Birgi_WardW_Isabe_Fotbollstr%C3%B6jor_Barn

http://rccgjesusembassymen.com/groups/jessd-addie-jerem-matchtrojor-fotboll/

Leave a Reply