Corne Shast Cathe billiga fotbollströjor barn

‘Vi är angelägna om att vinna Champions League uteslutande för fansen men vi vill också behålla La Liga-truppen för att vinna de tre titlarna plus Supercopa. Vi ska försöka vårt bästa,’ tillade han.Tidigare har Arbeloa förlängt sitt kontrakt de närmaste fyra åren med Real Madrid som kommer att behålla honom vid Santiago Bernabeu fram till 2016. ‘Jag är väldigt nöjd med mitt nya kontrakt.’ Det här är en ära att vara en del av den här klubben. Det är perfekt. Jag kan förlänga mitt kontrakt fram till 2016, säger han.

‘Vårt mål är detsamma varje år, det vill säga Real Madrid måste kämpa för alla de troféer vi kan uppnå, vi känner till de svårigheter som kommer att ställas inför, men i fjol var vi verkligen nära att vinna hela tävlingen’, säger Arbeloa Visst som rapporterats av Soccerway på torsdag.

Defender Alvaro Arbeloa säger att han vill få Real Madrid att vinna alla tävlingar de kommer att delta i under kommande 2012/2013 säsong. Förutom att slåss med Barcelona för La Liga-titeln sa han celtic tröja också att han ville vinna Champions League, Copa del Rey och Supercopa.Madrid det kommer att starta denna säsong mot Valencia den 18 augusti 2012.’Jag’ m glad att ha fullt förtroende för denna klubb och jag ser fram emot att spela här längre, jag är väldigt svår eftersom den här klubben har en hög standard på spelare, säger han.


http://legride.com/UserProfile/tabid/61/userId/2928596/Default.aspx

https://wiki.zap-hosting.com/index.php?title=TRXTy_Rosal_JohnK_Fotbollstr%C3%B6jor_Barn

http://bfb7904p.bget.ru/profile/noemicarper

http://pubblicanotizie.it/?p=281777

http://vanzatorul.com/user/profile/21609

Leave a Reply