Caris Conra ReneM billiga fotbollströjor

liverpool tröjaEden Hazard 9/10 Impish wizardry kom i överflöd från belgiska, blomstra igen under Conte. Nominellt till vänster om de främre treen, gjorde han friheten till höger flanken var magisk Diego Costa 8/10 Allt som är bra om Costa var på show. Everton beklagade sig förmodligen att dra blod från honom i ett tidigt tack. Kredit till den spanska internationella reagerade han på ett perfekt sätt med en visning av makt och syfte. Möjligen lyckligt hade hans mål stått, men kanske haft flera fler.

Nemanja Matic 8/10 På detta bevis är det lätt att se varför Cesc Fabregas har skjutits till marginalerna vid Stamford Bridge. Matic var en stor närvaro i centrala mittfältet som drev fel efter fel från Everton-motparterna Tom Cleverley och Gareth Barry och hävdade en assistans till start. N ‘Golo Kante 7/10 Gratis till sin partner i maskinrummet Sannolikt inte som märkt som Matic eftersom han är en liten sak han har rätt Vinnarens medalj i följd? Victor Moses 8/10 Den andra brede mannen i 3-4-3 Moses var olympique lyonnais tröja skrämmande snabbt och undviks ofta, om än otåligt att ta itu med de otaliga besökarna. Hans vilja att backtrack när det var nödvändigt – vilket var inte ofta?

Chelsea valde Bonfire Night för att tända sina fans. ‘Boss Antonio Conte lagrade flammorna från dugoutet medan hans främre tre Eden Hazard, Diego Costa och Pedro var fyrkrigspersoner som reducerade Toffees’ bakvakt som hade givit bara åtta mål alla Säsong före denna massakre till aska. Men bortsett från de tre, här är hur Get West London betygade resten .. Thibaut Courtois 6/10 Coursis hade nog den bästa platsen i huset för att ta in den andliga skärmen från de framför honom Det kan också ha haft, allt som behövdes var popcornen för att slutföra en natt på bio.


http://tianjinhwhjh.com/comment/html/?156592.html

http://www.vanderfab.com/?p=146717

http://www.europromec.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=303622

http://icorating.biz/en/node/231

https://www.bienvenidog.com/user/profile/95011

Leave a Reply